diumenge, 18 de setembre de 2016

SAILFISH HALF-TRIATLÓ BERGA

Tota la temporada de triatló estava enfocada en aquest objectiu, així que arribat el dia estava totalment segur de poder participar amb bones sensacions i amb garanties.


Després d'una matinada per esmorzar i apropar-nos al pantà de La Baells on es dóna la sortida. Fem grupet amb la resta de l'equip per donar-nos ànims i consells.
La temperatura a l'hora de la sortida és d'uns 8 °C però la de l'aigua de 22 °C, així que estem millor dins el pantà que fora.


Puntualment, a les 08:00 es dóna la sortida des de dins l'aigua. Estic despistat i no em col·loco bé i acabo sortint des del mig dels participants, rebo algun cop i l'angoixa fa acte de presència, he d'apartar-me i fer una petita parada per deixar passar a un bon grapat de participants. Una vegada passada l'angoixa del moment torno a nedar de forma fàcil i còmode.
Surto de l'aigua i vaig cap a la primera transició tot en 40' 15'', una mica més de l'esperat.

La T1 es força llarga i perdo temps en secar-me bé per poder continuar, fa força fred i no és qüestió d'agafar fred a sobre la bici.

Una vegada sobre la bici la sensació de fred és forta, sort del dia solejat, tardo una bona mitja hora en entrar en calor. Els primers km de sortida del pantà són en pujada per després enllaçar un tram llarg de baixada i pla força ràpid. La part dura del circuit la passo reservant forces, en finalitzar aquesta primera volta em veig amb cor d'anar més de pressa a la segona, doncs no és tan dur com imaginava. Finalitzo en 3h14', massa temps, així que toca córrer de valent


La T2 és ràpida, i ja surto a un ritme ràpid, de seguida em situo en el circuit i veig on estan els meus companys que van per davant, em serviran de referència per avançar a bon ritme. Passo a alguns dels meus companys i el ritme mai baixa de 4' 30''/km. És una festa només passo gent i a sobre amb una gran diferència de ritme, això m'anima a seguir amb el ritme durant les 3 voltes que hem de fer al circuit.A cada volta trobo a la Sònia i L'Eric, companys i acompanyats, donant alè per seguir. Energia brutal per a les cames.
Al final, un temps de run de 1h 31' per fer un temps final de 5h 26' 20''i la posició 285.

Passada l'arribada tot són emocions en el meu interior, he fet una Half en un temps raonable, em passen pel cap l'esforç en aprendre aquesta nova disciplina, les hores d'entrenament i sobretot el sacrifici que passa la família (encara que mai diguin res).Ara cal parar per descansar, disfrutar i planificar. Per l'any 2017 IM Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada