diumenge, 28 de maig del 2017

CHALLENGE SALOU 2017

Després de molts problemes de l'organització a l'hora de configurar el circuit de bike i uns horaris de sortida i de fer un check in desatròs el dia abans, el diumenge de bon matí ens vam preparar per fer la primera Half de la temporada a Salou.


Es van fer diferents sortides amb decalatges de temps entre 10 i 40 minuts, al meu Company Jordi Pujol i a mi ens va tocar a les 9:40h amb el que ja suposàvem un començament del segment de run cap a la una del migdia.





El dia era esplèndid per anar a la platja, cap núvol i un sol de justícia, amb tot, la nostra il·lusió estava intacta.

La sortida de la natació no va ser gaire complicada, algun cop en el primer gir, però una mar plana i pocs participants en el nostre grup van permetre que aquest segment fos còmode. Finalitzo aquest segment amb un temps de 37'25'' ( 1,9 Km) , molt millor de l'esperat.










A la transició em prenc un bon temps en assecar els peus i posar crema protectora, el sol picava de valent.

El circuit de bici ha quedat escurçat i són 4 voltes a un circuit ample però amb girs de 360º, amb tot molt millor de l'imaginat, però lluny del promès per l'organització. Durant tot el segment, tinc el Jordi a la mateixa distancia, això m'anima perquè vol dir que estava fent una bona cursa. Les sensacions eren fantàstiques, no oblido de beure i menjar durant el trajecte.
A la fi un temps de 2h 43' 18'' (84 km) per cobrir el recorregut.


Ara tocava el més dur, córrer a uns 28 °C i sense cap ombra, a l'inici començo amb un ritme de 4'30''/km, però de seguida veig que patiré molt així que abaixo fins als 4' 50'' per completar el recorregut amb un temps de 1h 31' 46'' (18,5 km)



A l'arribada els ànims de la família ho son tot, petons, abraçades i molta felicitat. Ells han patit la calor, i el veurem córrer en aquestes condicions. Amb tot un magnífic temps de 4h 52' 29'' per ser el 394 de la general i el 38 de la meva categoria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada