dissabte, 10 de setembre de 2016

TRIATLÓ OLÍMPIC DE TOSSA DE MAR

Com a darrera part de preparació per la Half de Berga, participo en el Tri Olímpic de Tossa de Mar, una cursa que tothom parla molt bé, però que té una part de bicicleta molt exigent.

Aprofito per estrenar la meva nova bici una Canyon Aeroad i em preocupa una mica la falta d'adaptació, sobretot després dels comentaris dels companys avisant de la duresa del circuit i de la baixada ràpida i molt tècnica.

Una vegada tot preparat a boxes, decideixo posar-me el neoprè (era opcional) i disposar-me a prendre la sortida, d'aquest circuit de dues voltes, amb tranquil·litat. Surto dels darrers per evitar cops i angoixa, tot i això de seguida agafo una bona posició, la natació és força fluida i em trobo molt bé, a la segona volta ja nedo de pressa i sense agrupaments. Sorprenentment surto de l'aigua en una bona posició i un bon temps 27' 20''.


La T1 la faig amb tranquil·litat i encaro el sector de ciclisme, els primers km són un fals pla, per després picar cap amunt per pesar un primer collet, una bona baixada cap a Llagostera per encarar el port de Sant Grau, 5Km de pujada sense descans, on em vaig regulant força bé, després una baixada molt tècnica i perillosa on perdo força posicions. Arribat a la carretera de Sant Feliu queda'n 8 km d'una carretera amb tobogans fins a arribar a Tossa. En total 45Km que han sigut durs i fets en un temps de 1h 52' 48''. La bici un 10, el ciclista un 5 pelat

La T2 és ràpida i encaro les 3 voltes al circuit de run força de pressa, només sortir ja em trobo al Ricard, Alexis i Gemma animant junt amb la Sònia i l'Eric. Això em dona ales i començo a passar corredors, el ritme que porto és molt superior a la resta de participants. Vaig entre 4 i 4'05''/km el que fa que acabi en 39'05''
Finalment ocupo la posició 214 amb un temps total de
 3h 3' 14''.

Resta donar les gràcies als companys del VO2 pels seus ànims, el Joan i l'Eva per facilitar-nos la logística del cap de setmana i a la Sònia i l'Eric per la paciència, suport i comprensió que em permeten fer aquest tipus de curses.

Ara ja està tot enllestit pel Half de Berga!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada