dissabte, 2 de juliol de 2016

MOONRUNNING TRAIL


Quan vaig llegir les causes benèfiques per les quals es feia la cursa, no vaig tenir cap dubte en apuntar-me i dit i fet ,junt amb un grup nombrós dels VO2 ens vam trobar a Llavaneres per fer la Moonrunning Trail.
Cursa de 15 Km amb una primera part dominada per una pujada suau i una darrera fins al cim del Montalt molt més exigent. En tot cas sense cap dificultat tècnica i que permet córrer a gran velocitat, sobretot en els últims 6 km de baixada continua.Només començar faig grupet amb l'Ivan fins a arribar al cim de la primera pujada, anem entre els 10 primers, a la baixada va més depresa i s'allunya junt amb uns 5 corredors que anaven enganxats a nosaltres. En el terreny de transició fins a la següent pujada (3 km a l'11%) m'apropo al grupet de l'Ivan i just començar a pujar passo a tot el grup amb un ritme constant que no els permet seguir-me, a mitja pujada trobo al Rai amb que faré tot el que resta fins al cim del Montalt.A la baixada em passen dos corredors però puc posar un ritme prou fort per allunyar-me més dels que em segueixen. Els 2 últims km apreto una mica més i els faig a ritme de 3′ 30″'.


Travesso l'arribada en 8 posició i amb un temps de 1 h 21′ 26″'. Estic en xoc per la carrera feta,el ritme que he aconseguit portar i l'estratègia encertada en la zona de pujada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada