diumenge, 19 de juny de 2016

IV BH MONTGAT TRIATLÓ


És el primer triatló que he fet amb el segment de natació en mar obert, la veritat és que he tingut una mar plana i un dia esplèndid.
He sortit dels últims per evitar cops, però ni així ho he aconseguit, i en pocs metres ja era rodejat d'altres participants. Després de passar la primera boia he tingut un petit problema d'orientació i m'he allunyat del camí de la segona boia, una vegada reorientat nedo amb facilitat fins al final per fer un temps de 16' 38''.


Faig una transició lenta per culpa de problemes en posar-me els mitjons, agafo la bici i de seguida agafo un grupet amb el qual rodar, penso que van lents i els deixo i al cap de poc m'enganxen el Ricard i el Rubén, ara sí que el ritme és més viu ( sempre marcat pel Ricard) continuo amb ells tota una volta fins a arribar al mur on el grup és desfà per culpa de la duresa de la rampa ( 300 m al 8%). La resta de voltes els faig amb un grupet amb altres 2 corredors. Temps del segment 39' 25''


Al sortir de la segona transició coincideixo amb el Rubén, no em pot seguir i agafo un ritme de 4 min/km, suficient per passar a molts participants. Ja a la segona volta corrent passo al Ricard.
Arribada en 20' 21''

Finalment acabo el 281 i 68 de la meva categoria amb un temps total de 1h 16' 24''
Les sensacions són molt bones, tinc molt de marge de millora i l'adaptació al triatló és més ràpida del que tenia previst en un principi.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada