dissabte, 7 de maig del 2016

TUNA RACE BALFEGO TRIATLÓ OLIMPIC 2016


Havia de ser el primer triatló Olímpic, però per culpa de la pluja, vent, onades i finalment les meduses, el tram de swim va ser anul·lat, pel que la prova va quedar en un duatló de 7 km run – 40Km bike – 3 Km run.


La representació dels VO2 és molt nombrosa i per a aquesta prova som 10 inscrits.
Unes dues hores abans de la sortida, para la pluja i permet que l'asfalt estigui sec i l'ambient sigui perfecte per a la prova.





La sortida és força ràpida, es tracta d'un circuit d'uns 3 km amb una zona de pujada que el fa força dur. De seguida faig grupet amb el Sergio i anem a un bon ritme que ens permet acabar aquesta primera part entre els 20 primers amb un temps de 28'06''








En agafar la bici intento anar agafant grupets pero no trobo el ritme, només a falta d'uns 10 km agafo un grupet on van un nombre elevat de companys d'equip, Ricard, Jordi i Marc. Amb aquest grup aguanto fins que falten uns 4 Km on quedo tallat. En total el segment el faig en 1h 21' 06''




Ja només queda l'ultim tram de 3 km, després d'una transició ràpida agafo el Marc i després el Ricard, quant queden uns 500 m per a l'arribada veig el Jordi però ja no és possible agafar-lo. Al final m'espera l'Eric per travessar junts l'arc d'arribada.





Finalment acabo el 63 amb un temps de 2h 05' 06''





Segueixo aprenent molt, però encara tinc un gran dèficit amb la bicicleta. Segur que la següent serà millor.
Un gran aplaudiment per a voluntaris i organitzadors, que han tret endavant la cursa tot i les dificultats climatològiques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada