diumenge, 17 d’abril de 2016

V FASTTRIATLON CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA - SPRINT

Per fi he fet el meu primer triatló. Si, és sprint (750 m Natació / 21 km Ciclisme / 5 km Cursa a Peu) i si, era en un canal i no en el mar, però a la fi és un triatló oficial de la federació.L'experiència ha sigut molt positiva tot i els nervis durant els preparatius i en els moments abans de començar la prova.

Una vegada deixat el material a boxes i posat el neoprè, no he deixat de veure i aprendre del que fan la resta de participants. En el moment de preparar-me per a la sortida, els nervis han desaparegut i el temps s´ha congelat, m´he col·locat en les últimes posicions i esperat el senyal de sortida. Sortida i començar a nadar, m'he concentrat en nadar amb tota la tècnica possible i allunyat de la resta de competidors, però abans d'arribar a la primera boia, ja estic en un grup i comencen els cops i les molèsties de nadar en grup. Sense pràcticament adonar-me acabo aquest primer segment en 14'00'', tot una sorpresa, ja que pensava que ho faria força pitjor al ser el primer cop.
A partir d'aquí, tot és més conegut tant el segment de bici com la transició i córrer.
El segment de bici consta de 3 voltes a un circuit urbà amb forces rotondes i girs de 180º, per la resta és pla, bon asfalt i carril ample. A partir de la segona volta rodo en un mini grupet i això em facilita les parts amb vent en contra. Curiós però pels corredors de nivell baix com jo, el vent sempre bufa en contra.... Acabo el segment en 39' 56''.

Ara sí que és la meva, la part final em permet sense gaire esforç passar a més de 20 participants, el circuit és al voltant del canal i permet córrer sense gaires dificultats. Acabo amb un temps de 20' 26'' i tinc temps per recordar-me de tots els meus que tant suport em donen per seguir fent aquests petits reptes esportius.

Primer triatló finalitzat en 1h 14' 22 '' i en la posició 199. Les sensacions són increïbles i estic molt content i satisfet.
Proper repte un triatló olímpic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada