diumenge, 27 de març de 2016

DUATLÓ DE GIRONA

Avui tocava duatló a la ciutat de Girona, bona temperatura per la pràctica del duatló, 400 duatletes hem pres la sortida per recórrer les distàncies de 5 km córrer + 25 km ciclisme + 2,5 km córrer.


Entre els participants no faltaven un bon grupet dels VO2: Laia Cuevas, Gemma Badia, Alexis Guillen, Jordi Pujol i Aleix Mortes.


El circuit de córrer té 2,5 Km i és força ràpid combinant asfalt, pista i una rampa de pujada a l'arribada.


Les dues primeres voltes de la T1 al circuit de córrer el finalitzo amb uns 18’ 20’’, les sensacions són bones i rapidament pujo a la bici per iniciar la T2. El circuit de la T2 és força exigent, amb pujades i baixades contínues que no permeten cap instant de descans, i on la intensitat de tots els participants és màxima. Aquí perdo força posicions, encara que he millorat en la bici encara falta molt, i finalitzo el tram en 52’ 14’’ amb una velocitat mitjana de 28,72Km/h. Ara ja només toca remuntar el que es pugui a la T3, aquí ho dono tot per finalitzar el tram en 9’ 46’’.
Finalitzo en la posició 177 de la general i 29 de la categoria amb un temps total de 1h 20’ 20’’.


Em queden bones sensacions tant de la cursa realitzada com de les vivències amb els companys. Cal destacar la gran organització i la bona tasca de tots els voluntaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada