dissabte, 13 de febrer de 2016

DUATLÓ PER EQUIPS PRAT DEL LLOBREGAT


Quina gran experiència!!!

Aquest duatló té la característica que tots els membres del club han d’anar junts tota la prova. El nostre team estava format per en Ricard, Marc, Ruben, Jordi , Alexis i un mateix en la seva segona experiència en aquesta disciplina del duatló.La prova consta de 5,4 Km per dins del Parc Nou del Prat del Llobregat, seguit de 21 Km en bici per les carreteres del voltant del parc i altres 2,5 Km per dins del Parc.

Si bé és cert que els membres de l'equip tenim diferents nivells tant en bici com en córrer, la veritat és que ens hem comportat com un sol, fent una gran pinya en els moments de dificultat.


Ens hem organitzat des de la sortida i l’Alexis i el Ruben marquen un ritme de 4’25’’ que permet que ningú es despengi i arribar a la transició en bones condicions.Una vegada a la carretera ens posem a donar relleus, el Marc marca la pauta però el fort vent dificulta que tot el grup segueixi unit, així que després de la primera volta canviem l'estratègia i baixem pistonada. No volem deixar a ningú enrere, hem sortit junts i volem arribar junts. A la força del vent es junta el tràfic dels diferents equips circulant, veiem alguna caiguda. Passem d’anar en fila a fer un grupet protegint els companys que tenen dificultats. Tot i així rodem força bé.Una vegada finalitzem el segment de bici fem una ordenada transició i sortim a fer les dues últimes voltes, aquí fem pinya al voltant del Ruben que té dificultats per seguir el ritme. Fem un temps final de 1h 20’ 52’’.Ens abracem i explotem d’alegria per l'esforç comú i treballar ajudant als companys en els moments delicats. És una llastima que no hi ha més proves d’aquest tipus.


Material utilitzat:

Assics Noosa 10
Tritraje Sural
Mitjons Hoko
Bicicleta Felt F75

Casc Giro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada