diumenge, 31 de gener de 2016

DUATLÓ CIUTAT DE GRANOLLERS

Per fi el debut al duatló!!! Amb cura, vaig escollir fer-ho a Granollers, on la part de ciclisme es desenvolupa en el circuit de Catalunya i per tant pista ampla per a no tenir problemes.

Cap a les 9 del matí ja era al circuit, acompanyat dels meus seguidors més fidels la Sonia i l’Eric. Ens trobem amb un gran ambient. Abans de deixar la bici a boxes, em demanen dorsal, xip i revisen la bici i el casc. Una vegada dins boxes segueixo els consells que m’han donat aquests dies els companys i també vigilo el que fan la resta de competidors, sóc novell i hi ha molts detalls a aprendre…

Una vegada tot enllestit, m'ajunto amb la resta dels VO2 presents (Ricard, Raül, Víctor, Rai i Joan) per fer unes fotos i el corresponent escalfament.La primera sorpresa és la velocitat amb què tothom surt una vegada es dóna la sortida, la gent va a tope, com si la cursa s’acabes en els primers 5 Km, jo els segueixo a un bon ritme i acabo aquest primer parcial en 18’ 49’’. Ara toca fer la primera transició, una mica lenta per què la meva habilitat no em permet, de moment, pujar a la bici descalç, així que vaig amb les sabatilles ciclistes fins a la línia de sortida del segment de bicicleta.Per qui no ha estat en el circuit, aquest no és pla i és un continuo pujar i baixar, molt ampla i bon asfalt per rodar. De totes formes no aconsegueixo seguir cap grup, bé per què no correspon al meu ritme de carrera, bé per la por al circular en grup. Acabo decentment els 19 Km amb un temps de 36' 55’’ i una velocitat mitjana de 30,88 Km/h.


Aquesta nova transició la faig força més ràpid i surto a tota velocitat, tot i que la musculatura és resenteix, vaig passant participants i enllesteixo els 2,5 Km en 9’ 33’’.A l'arribada espera'n la Sonia i l’Eric i sorpresa!!!, també l'Eva, el Joan i la Martina. Un últim esforç i un pensament per a la nostre Martina.
Finalment acabo en la posició 263, amb un temps total de 1h 5’ 17’’, però el més importat és que he gaudit i divertit molt. De cara a altres duatlons, i pendent de debutar en triatló, cal que millori la velocitat sobre la bici i el temps a les transicionsCal agrair a l'organització, voluntaris i jutges l’esforç realitzats, per a què tothom acabi satisfet i amb ganes de repetir l'edició següent.

Material utilitzat:

Assics Noosa 10
Tritraje Taymori
Samarreta térmica Adidas
Mitjons Hoko
Bicicleta Felt F75
Casc Giro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada