dilluns, 12 d’octubre de 2015

CURSA 10KM AIRE VILASSAR DE MAR - CABRERA


Es presentava un matí amb bona temperatura i cel cobert, era la primera cursa com a integrant dels VO2. Només arribar m' ajunto amb els integrants de l'equip i després de fer presentacions i agafar els dorsals i uns 20’ abans de la sortida cau un xàfec curt però molt intens que deixa els carrers ben mullats.

Faig un bon escalfament i ens posicionem a la sortida, tinc  nervis, ja que aquest tipus de curses tan curtes no m’escauen gaire bé.

La cursa té un traçat molt ràpid, els 3 primers km tenen una pujada constant, després hi ha un fals pla i tot segut una baixada llarga amb pendent suau que en porta fins al passeig de la platja, per finalitzar uns 500 m finals en pujada.Tal com va quedar l’asfalt, només hi havia un lloc perillós, el pas soterrat que porta a la platja i que és estret i relliscós.

Vaig començar fort per passar bé la zona de pujada i poder regular en la resta de la cursa, l'objectiu era baixar de 40’ (lluny de la meva millor marca) i anar agafant ritme. Cap al km 5 ja vaig veure que l'objectiu es complia, de totes maneres vaig patir una mica en el últim tram.
Finalment uns molt acceptables 39 min 31 ‘’i una 21a posició a la general.

Molt content de les sensacions i sobretot del suport dels companys d’equip que estan animat en tot moment, tant els que estaven en cursa com els que restaven com espectadors.


Una excel·lent organització i un 10 pels voluntaris que han sofert els rigors de la pluja abans de començar la cursa.

Material utilitzat:

Mizuno Sayonara 2

Pantaló curt Mizuno

Samarreta Sural 

Mitjons Hoko

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada