diumenge, 8 de novembre de 2015

BURRIAC XTREM 2015


Em presento a la sortida d’aquesta Burriac Xtrem amb moltes ganes d’acabar una prova amb bones sensacions. Aquesta temporada que finalitza, ha estat una miqueta decebut al no poder completar els dos objectius plantejats ( Camí de cavalls i Rialp-matxicots).


És un traçat d'uns 25 Km amb 1100 m D+ , ple de corriols en un continuo trencacames de pujades i baixades. El temps és perfecte per córrer, amb una boira present en quasi tot el recorregut que ha fet més màgic els boscos de la zona, i amb una temperatura suau.

Abans de començar ens ajuntem tots els companys del VO2 per donar nos sort, quina meravella pertànyer a un grup tant nombrós i de tanta qualitat. Em dona força i confiança.

Puntualment es dóna el tret de sortida i em poso en el grupet capdavanter per evitar els taps quan sortim del poble. Els primers km són els més exigents amb pujades amb un fort desnivell però 100% corribles. Vaig agafant el meu ritme de cursa i deixo passar corredors, de totes maneres no aconsegueixo unir-me a cap grupet i vaig fent sol tota la cursa.A poc a poc vaig fent, tot gaudint dels boscos i d’unes sensacions molt bones, en arribar al Castell de Burriac faig la grimpada fins dalt i veig que tinc forces per prémer una miqueta, a partir d’aquí començo a recuperar posicions i en faltar uns 3 km per l’arribada em junto amb el Jordi Pujol per fer equip i llençar-nos junts fins a la meta a un ritme de 4min/km.
Travesso l’arribada amb el meu Company d’equip en un temps de 2h 34’ 24’’ en una 55ena posició, i el més important amb unes molt bones sensacions.


Bona cursa, amb una excelent organització. Fins l'any vinent!!!!Material utilitzat:
Saucony Xodus 6
Pantaló curt Salomon
Samarreta Sural 
Mitjons Hoko
Mitjes Compressport


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada