diumenge, 12 d’octubre del 2014

TRAIL MONTNEGRE 2014

Per forçar la meva preparació de cara a reptes més llargs i per guanyar una mica de combativitat, vaig decidir participar en aquest trail. M’atreia el fet de córrer per al Montnegre i els seus paisatges sobretot ara a la tardor.



La temperatura era perfecte i el terreny també, ja que ha plogut lleugerament durant la nit. La sortida ha estat ràpida, a causa d'anar barrejats els de la cursa curta i els que fèiem la llarga, aquesta sortida massa ràpida per a mi ha fet que no trobes un ritme bo fins ben entrada la cursa. De totes maneres he pogut córrer bastant ràpid i amb bones sensacions. He estat lluitant amb un grupet d'uns 8 corredors, sent passat i passant-los segons el desnivell o la petita dificultat tècnica dels pocs corriols que hem transitat.




En resum una excel·lent cursa per iniciar-se en el trail, encara que pels que portem més temps té massa pista i poca dificultat tècnica. Grans marques al final, més semblants a una cursa d’asfalt, jo he ocupat la posició 38 amb un temps de 1h 39' 40'' per fer 21Km.





Una bona organització i una samarreta Hoko de regal, que més es pot demanar!!




Material utilitzat:
Saucony Xodus 4.0
Malles Hoko"Kamikaze"
Samarreta del Piri
Mitjons Hoko
Mitjes Compressport
Gorra Nike

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada